Nieuwsarchief

15 feb 2011

Gezocht: fietsdocenten in de provincie Utrecht


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Erik Aarts

Naar wie is de Fietsersbond op zoek? Naast enthousiasme voor het fietsen, is het belangrijk dat de aankomende fietsdocenten enige ervaring hebben met het werken met groepen of in het onderwijs. En uiteraard tijd voor de opleiding en vervolgens het werk als fietsdocent.
De vierdaagse opleiding tot fietsdocent wordt georganiseerd in Utrecht op zaterdag 2 april, 16 april, 14 mei en 28 mei 2011. De opleiding wordt afgerond met een stage. De fietsdocent gaat daarna, gecoördineerd door de Fietsschool, fietslessen geven aan diverse doelgroepen, zoals kinderen, jongeren, allochtonen en senioren.
Meer informatie over de Fietsschool, opleidingsdagen, aanmelding en dergelijke staat op  http://www.fietsersbond.nl/fiets-verkeer/fietsschool/fietsdocent-worden. Voor verdere vragen kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar fietsschool@fietsersbond.nl.

Informatieavond 3 maart
Voorafgaand aan de opleiding organiseert de Fietsersbond een informatieavond over de Fietsschool en de opleiding tot fietsdocent. Deze is op donderdagavond 3 maart 2010 om 19.30u in Utrecht. Aanmelden kan tot 24 februari via fietsschool@fietsersbond.nl.