Recent nieuws

6 sep 2011

Gezocht: vrijwilligers voor fietsverlichtingsactie


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Guido

Traditiegetrouw houdt onze afdeling dit jaar weer een fietsverlichtingsactie op de Stadhuisbrug. Op zaterdag 1 en 8 oktober zullen vrijwilligers proberen om zo veel mogelijk voorbijgangers aan een werkende fietsverlichting te helpen. Gratis.

De ervaring leert dat er meestal zo veel belangstelling voor de fietsverlichtingsactie is dat er een wachtrij ontstaat. Daarom kunnen we wat extra hulp goed gebuiken. Heeft u één of twee rechterhanden en heeft u er plezier in om fietsverlichting te repareren, dan zouden we het fijn vinden als u ons reparatieteam komt versterken.

Daarnaast hebben we nog vrijwilligers nodig voor het voorlichtingsteam. De werkzaamheden bestaan uit volgnummers uitdelen aan mensen die hun licht willen laten repareren, uitleg geven over de actie, informatie verstrekken over verschillende soorten fietsverlichting en bekendheid geven aan wat de Fietsersbond verder zoal doet.

Het publiek blijkt onze fietsverlichtingsactie altijd erg te kunnen waarderen. Het worden daarom vast weer twee gezellige dagen!

De reparaties vinden op beide dagen plaats tussen 11 en 16 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@fietsersbondutrecht.nl. Ook als u maar een paar uur kunt komen, is uw hulp van harte welkom.