Recent nieuws

11 mrt 2012

Nieuwe wielervereniging voor alle Utrechtse fietsliefhebbers


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Guido

Op zaterdag 24 maart gaat CS030, een nieuwe Utrechtse wielervereniging, energiek van start met een kennismakingstoer in en rond Utrecht. De vereniging richt zich op alle fietsliefhebbers uit Utrecht en omstreken, van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner.

Oprichting

CS030 ontstond omdat vijf Utrechtse fietsliefhebbers een steeds grotere behoefte bemerkten aan een algemene wielervereniging in hun eigen stad. De vereniging zal een breed profiel krijgen waar sportieve fietsers terecht kunnen voor bijvoorbeeld wekelijkse trainingen, trainingsweekenden, toertochten, een wekelijkse fietsronde met begeleiding, specifieke trainingen (voor bijvoorbeeld Alpe d’HuZes, Marmotte, Luik-Bastenaken-Luik, Tour for Life) en wedstrijden. Zowel fietsers met een racefiets als met een mountainbike zijn welkom.

Kick off

Op zaterdag 24 maart is er de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met CS030. Iedereen kan dan meefietsen in een ronde van 30 kilometer in en rond de stad Utrecht. Na afloop is er een hapje en een drankje bij het startpunt: restaurant Harbour. Ook wie niet meefietst, is welkom op de borrel. Zie voor meer informatie: www.cs030.nl.

Praktische gegevens kick off

Datum: zaterdag 24 maart
Tijd: 14:00 inloop, 14:30 start fietsronde, 16:30 – 18:00 borrel
Locatie: De Harbour, Veilinghavenkade 177, Utrecht
Inschrijven: is niet verplicht, maar om rekening te kunnen houden met het aantal deelnemers, is het prettig als je even een mail stuurt naar: info@cs030.nl.